23.1.11

Capitala Verde este la Sfântu Gheorghe!

Încep anul 2011 cu acest post, deoarece eu chiar cred că Sf. Gheorghe merită să fie capitala verde a României. Înainte să trecem la argumente şi la persuasivitate (mişto cuvânt), trebuie să vă spun că sunt obiectiv la maxim, deci nu voi fi influenţat deloc de faptul că m-am născut şi am crescut în Sf. Gheorghe. Aşadar, pe cai, oştenii mei!

De ce cred eu că Sf. Gheorghe este Capitala Verde? Simplu: este un oraş liniştit, înconjurat de păduri, nu există nicio stradă fără copaci, parcările care se fac sunt parcări ecologice, toate lucrările de amenajare a aspectului urbanistic sunt finalizate cu plantări de copaci, flori şi toate cele, oamenii ştiu ce e aia colectare selectivă, există containere de colectare selectivă în fiecare zonă de colectare a gunoiului, se colectează până şi uleiul ars, raportul asociaţii verzi / cap locuitor este net superior oricărui oraş din ţară, oamenii ştiu să ţină ambalajele în mână până la cel mai apropiat coş de gunoi, există un colegiu posesor al Steagului Verde şi cred că atât mi-a venit în minte până acum. Dar nu voi ezita să fac update dacă îmi vin în minte alte argumente.

Acestea fiind spuse, nu mai rămâne decât o chestiune de timp până când Sf. Gheorghe va fi declarat Capitala Verde a României! Pe curând, la revedere!


UPDATE> Intrati de urgenţă aici şi urmăriţi paşii pentru a vota cu Sfântu Gheorghe! Spor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu