10.6.09

Bun Oier Unt

Scuzaţi expresia din titlu!

Mă alătur campaniei de invitare pe uşă afară iniţiată de Mădălin, pentru că nu e normal ca în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret să fie numit domnul Grosu. În primul rând, noi, tinerii, nu avem nevoie de încă un model nu tocmai corect (a se citi coerent) de la care să ne inspirăm. E plin şoubizu' românesc de anti-exemple. Nu înţeleg cum poate nega evidentul, cum poate ignora toate petiţiile, rugăminţile de demisie.

Şi în al doilea rând, vreau să arăt că folclorul românesc dă replica situaţiei actuale. Cu o minusculă corectură. Citez: "Şi unii ca aceştia sunt trebuincioşi pe lume, că fac pe om să mai prindă la minte"... Corect, dar aceştia să nu aibă funcţii de conducere.

Dacă vreţi şi mai multe detalii legate de personaj (a se citi nenea Grosu), inclusiv reportajul făcut de antene, mergeţi pe blogul lui Mădălin.


La final de postare şi campionat, Unirea e oficial campioana României. De trei ori ura! (pentru asta) şi o dată huo! (pentru mai sus). Şi ca să ne treacă supărarea, o muzichie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu